Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Ondernemingsplan zeil/tentenmakerij

Situatie:
Twee ondernemende mannen met jarenlange ervaring in de zeil- en tentenmakerij willen hun eigen onderneming opstarten. Daarvoor hebben ze behoefte aan begeleiding bij het opstellen van een ondernemingsplan. Dat plan moet ook gebruikt worden voor de financieringsaanvraag.

Aanpak:
Na een gesprek en op basis van de input van de nieuwe ondernemers spreken we een vaste prijs af voor het opstellen van de financieringsaanvraag cq ondernemingsplan. Vervolgens komen we in nauwe afstemming tot een compleet concept-plan, inclusief beschrijving onderneming, exploitatiebegroting, breakeven-analyse, kengetallen en liquiditeitsbegroting. Na een bespreking zetten we de puntjes op de i. Vervolgens leggen we dit neer bij onze contactpersoon bij de bank. Daarbij wordt door een gebrek aan zekerheden ook een beroep gedaan op borgstellingsregeling voor starters.

Resultaat:
Op basis van de complete financieringsaanvraag komt de bank binnen twee weken met een goed voorstel om te financieren, zodat de onderneming voor de drukke zomerperiode nog daadwerkelijk van start kan gaan.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op (0513- 436 867) of mail ons direct!

Meer weten over dit onderwerp?