Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Ondernemingsplan montagebedrijf

Situatie:
Een ondernemer heeft al een aantal jaren een montagebedrijf naast zijn baan. Nu neemt het werk echter zo toe dat hij zijn baan kan opzeggen. Daarnaast dient zich de mogelijkheid aan om een woon-werkpand te kopen. Het adminstratiekantoor, waar ze klant zijn, ontbreekt de kennis en kunde om hen goed te begeleiden bij het financieringstraject. Ze vragen ons of wij hen kunnen helpen om de haalbaarheid in te schatten en om de financiering te regelen.

Aanpak:
Na een gesprek en op basis van de input van de ondernemer spreken we een vaste prijs af voor het opstellen van het ondernemingplan c.q. de financieringsaanvraag. Voordat wij echter aan de slag gaan stemmen wij af met de bank over hoe zij erin staan. Vervolgens komen we in nauwe afstemming tot een compleet concept ondernemingsplan, inclusief beschrijving onderneming, markt, exploitatiebegroting, breakeven-analyse, kengetallen en liquiditeitsbegroting. Na afstemming maken we het plan definitief. Vervolgens gaat de ondernemer in afstemming met ons in overleg met de financiers.

Resultaat:
Op basis van het ondernemingplan / de financieringsaanvraag gaat de bank binnen twee weken akkoord met de financiering. Dit ondanks dat de ondernemer nog niet meerdere jaren van ondernemerschap kan laten zien.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op (0513- 436 867) of mail ons direct!

Meer weten over dit onderwerp?