Citaten van klanten

“Jullie waren altijd heel snel in jullie terugkoppeling en zeer accuraat. Dit gaf mij alle vertrouwen. Overname in bedrijf heeft het bij de verkoop van mijn bedrijf goed gedaan.”

“Jullie hebben goed verstand van zaken. Jullie hebben alles in één keer goed gedaan.”

“In een periode van zoeken, van hoe verder met onze onderneming, hebben wij bij Overname in bedrijf aan Leon Kooijker een fijne sparringpartner gehad. Zijn luisterend oor, zijn advies en zijn begeleiding heeft er voor gezorgd dat er voor ons een helder, goed doordacht plan voor de toekomst kon ontstaan.”

“Als je besluit je bedrijf te verkopen, neem dan een specialist in de arm. En als je dat doet, geef hem dan ook je vertrouwen. Leon en André hebben mijn vertrouwen gekregen en hebben mijn vertrouwen niet beschaamd. Leon en André hebben hun deskundigheid getoond. De verkoop is fantastisch gegaan. Zelf hadden wij niet de tijd de verkoop te regelen. Ik adviseer de verkoop uit handen te geven aan de specialist.”

“Ik kan Leon en André omschrijven met de volgende kernwoorden: Zorgvuldig, stimulerend, integer en ontzorgend. Zij boden mij veel steun. Ik kon goed op hun leunen wat mij energie en borging gedurende het traject gaf. Het vinden en kopen van het geschikte bedrijf was mij alleen nooit gelukt.”

Overname in bedrijf heeft mij geholpen bij de overname van een (onderdeel van een) kinderopvangorganisatie. De werkwijze van Overname in bedrijf kan ik als volgt typeren: deskundig, met open en vlotte communicatie, toegankelijk, daarbij doen ze wat ze beloven. Ik ben dan ook zeer tevreden over de begeleiding van Overname in bedrijf tijdens het traject en kan hen van harte aanbevelen!

“Overname in bedrijf heeft ons bij de uittreding van mijn vader uit de onderneming uit de brand geholpen door een verstand van zaken en een heldere aanpak.”

“Overname in bedrijf heeft veel toegevoegde waarde gehad bij de vlotte verkoop van mijn bedrijf. De inbreng van Leon en André was eerlijk, nuchter en charmant. Ik kan beide heren van harte aanbevelen in overnamezaken.”

“Ik ben zeer tevreden over de geleverde prestatie van Overname in Bedrijf, waardering voor zowel de interesse in de MBI en de menselijke en zakelijke opstelling naar alle partijen in het proces. Snel schakelen, beschikbaarheid van Overname in Bedrijf en zeer goed bereikbaar zijn, waren optimale zaken in het gehele proces.”

“Op André zijn de volgende kernwoorden van toepassing: doelgericht, deskundig, integer, intelligent en een “mensenmens”. Hij verstaat de kunst om op een professionele, en plezierige wijze zijn opdrachtgever door het gehele traject van een bedrijfsovername te coachen. Een absolute aanrader als businesspartner.”

“André is tijdens de begeleiding van de management buy-out waaruit onze uitgeverij ontstond van onschatbare waarde gebleken. Zijn kennis van het mkb en alle processen die zich daar voordoen, punctualiteit en persoonlijke aanpak zijn eigenschappen die het werken met André heel plezierig maken.”

“Overname in bedrijf heeft ons bij de uittreding van mijn mede-ondernemer uit de onderneming geholpen. Bedankt voor de steun. Ik waardeer jullie eerlijkheid en vastberadenheid.”

“Andre is in staat om complexe bedrijfskundige analyses te maken, te vertalen naar concrete aanwijzingen en denkt goed mee met de ondernemer. Daarnaast is hij integer en betrouwbaar. Ik kan hem iedereen aanbevelen en zal zeker met hem blijven werken.”

“In de afgelopen maanden heeft André mij begeleid bij de overname van een adviesbureau.
Ik ben zeer goed en vakkundig begeleid. André heeft oog voor details, is zakelijk, betrouwbaar en heeft een grote rol gespeeld in de financiering van de overname. Verder heeft hij de nodige zaken geregeld via zijn netwerk van financials en fiscalisten ten behoeve van een optimale financiële structuur. Al met al ben ik dik tevreden over André’s inzet in zijn rol als MKB-adviseur.”

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!