Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Citaten van klanten

“Op André zijn de volgende kernwoorden van toepassing: doelgericht, deskundig, integer, intelligent en een “mensenmens”. Hij verstaat de kunst om op een professionele, en plezierige wijze zijn opdrachtgever door het gehele traject van een bedrijfsovername te coachen. Een absolute aanrader als businesspartner.”

“Everts advies in bedrijf is een toegankelijk bedrijf. Al onze vragen werden door André vakkundig en vooral snel beantwoord. Hij was altijd beschikbaar voor advies. André is een prof met veel kennis en ervaring. Samen met de mensen met wie hij samenwerkt was hij in staat om ons op een zo snel als mogelijke wijze te helpen en de onderneming te ontbinden. Wat opviel was dat André veel mensenkennis heeft en zich aan ieders kennisniveau kon aanpassen wat in sommige situaties zeer wenselijk was. Kortom prettig zaken gedaan en ik kan Everts advies in bedrijf van harte aanbevelen.”

“We, an international group of entrepreneurs, were blocked with a complex & international project in the set up phase (financially). We got André recommanded and, without to be too positive, he was exactly doing wat we were needing / asking. He really provide us with the good output & was getting “involved” very fast in the complex items & issues. On top of everything he was really “On Time” & punctual ! We like to recommand him with big pleasure ! PS: value for money !”

“heldere en betrouwbare analyses praktisch gericht. prima samenwerking. deze wordt zeker vervolgd.”

“André is tijdens de begeleiding van de management buy-out waaruit onze uitgeverij ontstond van onschatbare waarde gebleken. Zijn kennis van het mkb en alle processen die zich daar voordoen, punctualiteit en persoonlijke aanpak zijn eigenschappen die het werken met André heel plezierig maken.”

“Andre is in staat om complexe bedrijfskundige analyses te maken, te vertalen naar concrete aanwijzingen en denkt goed mee met de ondernemer. Daarnaast is hij integer en betrouwbaar. Ik kan hem iedereen aanbevelen en zal zeker met hem blijven werken.”

“In de afgelopen maanden heeft André mij begeleid bij de overname van een adviesbureau.
Ik ben zeer goed en vakkundig begeleid. André heeft oog voor details, is zakelijk, betrouwbaar en heeft een grote rol gespeeld in de financiering van de overname. Verder heeft hij de nodige zaken geregeld via zijn netwerk van financials en fiscalisten ten behoeve van een optimale financiële structuur. Al met al ben ik dik tevreden over André’s inzet in zijn rol als MKB-adviseur.”

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons!

Meer weten over dit onderwerp?