Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Businessplan niche in wijnmarkt (wereldwijd)

Situatie:
Een ondernemende Nederlander in Frankrijk heeft veelbelovende plannen om de wereldwijde patenten te verwerven in een niche in de wijnmarkt. Daarbij kan hij door een vergaande herschikking van de keten tot grotere efficientie en kwaliteit komen. Hij heeft al veel ideëen uitgewerkt en onderhandelingen in gang gezet, maar een compleet businessplan ontbreekt. Hij vraagt ons om hem daarbij te helpen voor zicht op de haalbaarheid, maar ook om op een goede manier met potentiële financiers in gesprek te kunnen gaan.

Aanpak:
Na intensief telefonisch en e-mail-contact komen we binnen twee weken tot een compleet compact businessplan, waarbij wij ons met name richten op de financiële onderbouwing. Ook lezen wij kritisch mee met het tekstuele deel van het plan, de eenheid van het geheel en de haalbaarheid. Op basis van het plan ondersteunen wij aanvullend bij de totstandkoming van een investeringsmemorandum.

Resultaat:
Op basis van het complete businessplan kan er gekozen worden uit verschillende financiers, die graag willen participeren. Een passende financier wordt snel gevonden, zodat de plannen in uitvoering gebracht kunnen worden.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op (0513- 436 867) of mail ons direct!

Meer weten over dit onderwerp?