Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Bedrijfsanalyse bestratingsbedrijf

Situatie:
Een bedrijf in bestratingsmaterialen wordt administratief begeleid door een administratiekantoor. Echter zij hebben het gevoel dat ze niet vooruit komen met hun bedrijf. Zij willen graag een onafhankelijke bedrijfsanalyse laten maken, om zo tot verbeteringen te kunnen komen voor hun bedrijf. Deze bedrijfsanalyse dient ook als soort second opinion, omdat ze het gevoel hebben dat alles niet goed geregeld is.

Aanpak:
Op basis van de aangeleverde financiële informatie en een bespreking maken wij een bedrijfsanalyse, waarbij wij tot een aantal verbeter- en adviespunten komen voor de verbetering van de gezondheid van de onderneming. Daarbij komen alle aspecten van de onderneming aan de orde.

Resultaat:
Als resultaat van de bedrijfsanalyse komen er een aantal interessante punten uit:

de marktbenadering kan veel effectiever;
diverse kosten zijn beter te beheersen;
een betere afstemming kan plaatsvinden van investeringen en financiering daarvan;
de huidige invulling van de werkzaamheden (m/v) verdient een meer passende juridische structuur;
m.b.t. de etikettering van de woonboerderij blijkt een grote fout gemaakt te zijn in de fiscale aangiften inkomstenbelasting, waardoor circa € 20.000 inkomstenbelasting teruggehaald kan worden.
Naar aanleiding van de analyse en geconstateerde punten worden wij gevraagd, ook de uitvoering van enkele punten op ons te nemen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op (0513- 436 867) of mail ons direct!

Meer weten over dit onderwerp?