Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Advisering start-up innovatieve onderneming

Situatie:
Twee jonge ondernemers (achtergrond werktuigbouw en commercieel) werken aan de ontwikkeling en introductie van een innovatief skiproduct, met mogelijk wereldwijde patenten. Zij zoeken een adviseur die hen helpt bij alle fiscaal, juridische, bedrijfseconomische en administratieve vraagstukken. Na enkele gesprekken kiezen ze voor ons om hen hierin te begeleiden, ook omdat wij pro-actief met hen meedenken.

Aanpak:
Eerste wordt gewerkt aan enkele stappen die eerst belangrijk zijn: formalisering van de afspraken in de samenwerking en inpassing van de door familie toegezegde financiering. Voor alles zoeken wij de meest passende invulling. Daarnaast wordt gezocht naar mogelijke en passende subsidies en een goede administratieve invulling. Verder helpen wij bij de opstelling van het ondernemingsplan. Bij de verschillende adviezen werken wij nauw samen met de verschillende partners (fiscalist, subsidieadviseur, administrateur). Wij houden in het geheel de regie.

Resultaat:
Het resultaat is een geformaliseerde samenwerkingsvorm, een passende financiering en benutting van de beschikbare subsidies. De komende periode staan nog diverse andere aspecten van de start-up in de planning.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op (0513- 436 867) of mail ons direct!

Meer weten over dit onderwerp?