Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Leon Kooijker

Bijna tien jaar lang was ik actief als mkb adviseur en bezig met financieringsaanvragen bij een grote financiële instelling. Sinds begin 2015 ben ik als ondernemer actief als overnameadviseur in het mkb. Het is een schitterende en specialistische adviseursrol. Samen met mijn compagnon begeleid en adviseer ik zowel kopers als verkopers bij bedrijfsovernames. Het allermooiste aan dit vak vind ik het actief zoeken naar geschikte kopers of verkopers. De meeste van mijn opdrachtgevers zijn elke keer ten positieve verbaast over hoe groot het animo is vanuit de markt als ik bedrijven actief benader met de gerichte vraag van mijn klant. Alles in het overnametraject wat hieraan vooraf gaat en alles wat hieruit volgt zorgt ervoor dat ik maximaal mijn passie en vaardigheden kwijt kan in mijn vak.

Ik ben een enthousiast persoon, met sterke klantfocus en met een sterke drive voor kwaliteit. Ik ben pragmatisch ingesteld en ik houd het doel van mijn klant voor ogen. Ik werk met een kritische houding gedurende het hele proces waarmee ik het resultaat voor mijn klant weet te bereiken. Mijn analytisch en beoordelend vermogen dragen bij aan het bereiken van het doel van mijn klant.

Als adviseur ga ik voor de vertrouwensrelatie, een integer en eerlijk advies waarbij het belang van mijn klant voorop staat. Ik handel vlot, kom afspraken na, en doe dit met plezier en enthousiasme. Daarom nodig ik u uit contact met mij op te nemen voor advies en begeleiding bij een bedrijfsovername. Samen met u bekijk ik graag wat voor u het juiste spoor is.

Meer weten over dit onderwerp?