Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

André Everts

Na mijn academische bedrijfseconomische studie Small Business & Entrepreneurship in Groningen heb ik als adviseur MKB een aantal jaren bij een middelgroot accountantskantoor gewerkt. Daar was ik verantwoordelijk voor een klantenportefeuille in het mkb. Ik begeleidde ondernemers bij investeringen, financieringsaanvragen, bedrijfsoverdracht en bij het opstellen van ondernemingsplannen en begrotingen. Ook kwam een heel palet aan uiteenlopende ondernemersvraagstukken (met vaak een fiscale component) voorbij. Zo heb ik een brede ervaring opgebouwd in de bedrijfseconomische advisering aan mkb-ondernemingen en ondernemers in het mkb. Sinds 2008 werk ik zelfstandig en ben ik op dit moment hoofdzakelijk actief met de begeleiding van bedrijfsovernames, zowel de advisering bij koop van een onderneming als de verkoop van een bedrijf.

Mijn kracht is te komen tot een snelle analyse door in gesprek te gaan met de ondernemer. Op basis van de wensen van de ondernemer werk ik procesgericht toe naar het resultaat: een succesvolle bedrijfsovername of -overdracht. De eigenschap om me in het hele proces vast te bijten om het tot een succes te maken helpt daar bij uitstekend. Daarbij heb ik naast een optimaal resultaat ook oog voor de belangrijke details in het overnameproces.  Waar mogelijk en nodig werk ik samen met gespecialiseerde partijen.

Het ondernemen (met ondernemers) zit mij in het bloed, waarbij de nadruk niet ligt op snelle handel maar op degelijkheid, zorgvuldigheid en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant. Ik ga graag met u in gesprek om te kijken wat voor u het juiste spoor is voor uw onderneming!

Meer weten over dit onderwerp?