Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

André Everts

Na mijn academische bedrijfseconomische studie Small Business & Entrepreneurship in Groningen heb ik als adviseur MKB een aantal jaren bij een middelgroot accountantskantoor gewerkt. Daar was ik verantwoordelijk voor een klantenportefeuille in het mkb. Ik begeleidde ondernemers bij investeringen, financieringsaanvragen, bedrijfsoverdracht en bij het opstellen van ondernemingsplannen en begrotingen. Ook kwam een heel palet aan uiteenlopende ondernemersvraagstukken (met vaak een fiscale component) voorbij. Zo heb ik een brede ervaring opgebouwd in de bedrijfseconomische advisering aan mkb-ondernemingen en ondernemers in het mkb. Sinds 2008 werk ik zelfstandig en ben ik op dit moment hoofdzakelijk actief met de begeleiding van bedrijfsovernames, zowel de advisering bij koop van een onderneming als de verkoop van een bedrijf.

Mijn kracht is te komen tot een snelle analyse door in gesprek te gaan met de ondernemer. Op basis van de wensen van de ondernemer werk ik procesgericht toe naar het resultaat: een succesvolle bedrijfsovername of -overdracht. De eigenschap om me in het hele proces vast te bijten om het tot een succes te maken helpt daar bij uitstekend. Daarbij heb ik naast een optimaal resultaat ook oog voor de belangrijke details in het overnameproces.  Waar mogelijk en nodig werk ik samen met gespecialiseerde partijen.

Het ondernemen (met ondernemers) zit mij in het bloed, waarbij de nadruk niet ligt op snelle handel maar op degelijkheid, zorgvuldigheid en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant. Ik ga graag met u in gesprek om te kijken wat voor u het juiste spoor is voor uw onderneming!

drs. A.L. (André) Everts RAB
overnameadviseur mkb en mede-eigenaar
E-mail: everts@overnameinbedrijf.nl
Mobiel: 0638918890

Leon Kooijker

Bijna tien jaar lang was ik actief als mkb adviseur en bezig met financieringsaanvragen bij een grote financiële instelling. Sinds begin 2015 ben ik als ondernemer actief als overnameadviseur in het mkb. Het is een schitterende en specialistische adviseursrol. Samen met mijn compagnon begeleid en adviseer ik zowel kopers als verkopers bij bedrijfsovernames. Het allermooiste aan dit vak vind ik het actief zoeken naar geschikte kopers of verkopers. De meeste van mijn opdrachtgevers zijn elke keer ten positieve verbaast over hoe groot het animo is vanuit de markt als ik bedrijven actief benader met de gerichte vraag van mijn klant. Alles in het overnametraject wat hieraan vooraf gaat en alles wat hieruit volgt zorgt ervoor dat ik maximaal mijn passie en vaardigheden kwijt kan in mijn vak.

Ik ben een enthousiast persoon, met sterke klantfocus en met een sterke drive voor kwaliteit. Ik ben pragmatisch ingesteld en ik houd het doel van mijn klant voor ogen. Ik werk met een kritische houding gedurende het hele proces waarmee ik het resultaat voor mijn klant weet te bereiken. Mijn analytisch en beoordelend vermogen dragen bij aan het bereiken van het doel van mijn klant.

Als adviseur ga ik voor de vertrouwensrelatie, een integer en eerlijk advies waarbij het belang van mijn klant voorop staat. Ik handel vlot, kom afspraken na, en doe dit met plezier en enthousiasme. Daarom nodig ik u uit contact met mij op te nemen voor advies en begeleiding bij een bedrijfsovername. Samen met u bekijk ik graag wat voor u het juiste spoor is.

L.D. (Leon) Kooijker RAB
Overnameadviseur mkb en mede-eigenaar
E-mail: kooijker@overnameinbedrijf.nl
Mobiel: 0627145949