Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Werkwijze

Wat kunnen wij voor u betekenen? Dat is de eerste vraag die wij u stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De adviesvraag is namelijk in iedere situatie en voor iedere ondernemer anders. Een bepaalde klik en het besef dat samenwerking voor beide partijen een toegevoegde waarde oplevert, zijn van belang.

Na de oriënterende fase maken wij schriftelijke afspraken over de inhoud van de dienstverlening, tijdsplanning en de vergoeding. Vervolgens gaan wij op basis van de afspraken aan de slag. Daarbij staan wij voor een duidelijke communicatie en interactie tijdens het adviesproces. Wij volgen bij ons advies zoveel mogelijk de stappen, zoals beschreven onder de diensten.

Binnen het advies bij bedrijfsovernames conformeren wij ons aan de richtlijnen van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (www.bobb.nl). André Everts en Leon Kooijker zijn door de BOBB gecertificeerd als overname-adviseur. Daarnaast zijn André en Leon na een intensief opleidingstraject geregistreerd in het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB, www.rabregister.nl).

Meer weten over dit onderwerp?