Specialist in MKB bedrijfsovernames

KLANTEN AAN HET WOORD

Overname in bedrijf aanwezig op netwerkevenement BCDN

Overname in bedrijf neemt ook dit jaar weer deel aan de business contact dagen Noord 2019. Dit grote zakelijke netwerkevenement vindt plaats in de hallen van het WTC EXPO in Leeuwarden. Het is een tweedaags evenement dat gehouden wordt op dinsdag 19 en woensdag 20 maart. Er is dit jaar voor gekozen om een onderdeel uit te maken van het Heerenveenplein. Het standnummer van de stand is 4084.

De overnameadviseurs van Overname in bedrijf staan paraat voor alle vragen met betrekking tot de koop of verkoop van een bedrijf, samenwerkingsverbanden (het aangaan of ontbinden), familieoverdracht  en bedrijfswaarderingen. Graag komen zij tijdens de BCDN met u in contact.

Als standhouder mag Overname in bedrijf u gratis toegang bieden tot dit tweedaagse evenement. Het enige wat u hoeft te doen is online de promotie code te registreren met de volgende unieke code:

Overnameinbedrijf

De registratie kunt u uitvoeren via de volgende link: https://www.bcdn.nl/bezoekers/. U ontvangt na de online registratie een E-Ticket, welke voor deze dagen geldig is.

Het team van Overname in bedrijf ontmoet u graag op de stand tijdens de BCDN 2019!

Meer weten over dit onderwerp?