Ter overname aangeboden: Bedrijf in detachering, interim-management en werving en selectie

OMSCHRIJVING | ACTIVITEITEN
De onderneming is actief in de detachering, interim-management en werving en selectie met een specialisatie in financiële en HRM-functies. Daarnaast is de onderneming actief met interim management, interim recruitment en outplacementtrajecten. Opdrachtgevers zijn organisaties in de profit en nonprofitsector.  Daarbij beschikt de onderneming over een grote database met kandidaten die zij kan inzetten voor haar cliënten. De activiteiten vinden grotendeels plaats in de noordelijke helft van Nederland. Het aantal lopende opdrachten ligt op peil.

BEDRIJFSVOERING
De bedrijfsactiviteiten worden vanuit een werkmaatschappij verricht. Het werk wordt door een team van gedetacheerden en interimmers (deels medewerkers/deels freelance) uitgevoerd. Naast de huidige eigenaar is er geen personeel actief in de operationele organisatie.

REDEN VERKOOP
De onderneming is stabiel met lopende opdrachten en is winstgevend en heeft de potentie om zich verder te ontwikkelen. De huidige aandeelhouder is gezien zijn leeftijd toe aan de overdracht van de onderneming. Hij zoekt een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien. Daarbij is Verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen.

MOGELIJKE KOPERS 
De onderneming zou goed passen bij een strategische partij die wil uitbreiden in deze niche in de detachering en werving en selectie van financieel en HRM-specialisten. Een alternatief is overname door een MBI-kandidaat die ervaring heeft in de branche en die wat betreft stijl past bij de onderneming.

FINANCIEEL
Het bedrijf is volwassen, financieel gezond en stabiel door verschillende typen opdrachtgevers en levering van diverse dienstverlening. Het behaalde in 2018 en als verwachting voor 2019 een omzet van € 695.000 respectievelijk € 760.000 (Latest Estimate 2019) met een EBITDA van € 91.000 en € 95.000 (Latest Estimate).

TRANSACTIE
De voorgenomen transactie betreft 100% verkoop van de aandelen van de onderneming. Verkoper is bereid een warme overdracht te realiseren na de transactie. Overname in bedrijf heeft volledig verkoopmandaat. Op basis van een NDA is bij serieuze interesse een informatiememorandum beschikbaar.
De prijs voor de aandelen is bepaald op € 400.000.

CONTACTINFORMATIE
André Everts
tel: 06-38918890
E-mail: everts@overnameinbedrijf.nl
Website: www.overnameinbedrijf.nl

  • Meer weten over dit onderwerp?

    Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking met André Everts (06 389 188 90 ).